Infiintare firma

De ce sa-ti infiintezi un SRL in 2015

Este o adevarata provocare sa ai propria firma, dar si beneficiile sunt pe masura asteptarilor si eforturilor depuse. Daca ai in plan ca anul acesta sa iti infiintezi propria firma, adaugam motivatiei tale inca 7 motive pentru care sa-ti urmezi visul de a-ti infiinta propria firma:

  • Control deplin asupra firmei

In calitate de fondator, tu iei toate deciziile importante din firma. Tu decizi care este directia de dezvoltare, care sunt cele mai importante cheltuieli si supraveghezi hotararile. Acestea duc in timp la crearea unei culturi organizationale proprii si pun bazele unei organizatii puternice si stabile, unitare.

  • Iti stabilesti propriul ritm de munca

Cand esti angajat esti nevoit sa te adaptezi regulilor sefilor tai. Cand esti propriul tau sef, tu decizi cum sa-ti imparti timpul intre munca si timp petrecut cu familia si prietenii. Este cunoscut faptul ca nu toti putem functiona dupa un ritm fix, standardizat de munca. Din acest motiv iti va fi mult mai accesibil sa lucrezi dupa propriile tale reguli. Tu decizi cand sa ai timp liber si cand sa muncesti.

  • Iti alegi membri echipei

E important sa lucrezi cu oameni alaturi de care sa te simti motivat si inspirat in fiecare zi. Partea buna in a avea propria firma este ca tu iti construiesti echipa alaturi de care sa iti dezvolti firma. Fie ca iti doresti sa lucrezi alaturi de prieteni, fie ca vrei sa lucrezi cu specialisti, ai ocazia sa alegi personal fiecare membru din firma.

  • Iti stabilesti recompensele

Tu te cunosti cel mai bine si stii cum sa iti valorifici munca. Tuturor ne plac recompensele, dar nu intotdeauna cei din exterior reusesc sa le gestioneze in asa fel in cat sa te multumeasca sau sa se potriveasca cu nevoile tale de moment, fie ele financiare sau personale.

Programarea unei vacante in familie ar putea fi mult mai simplu de obtinut, fara sa mai fie nevoie sa ceri aprobare pentru concediu sau sa iti negociezi zilele libere cu colegii.

  • Iti urmezi pasiunea

Cei mai multi antreprenori isi infiinteaza firma in functie de ceea ce le place sa faca, ceea ce ii motiveaza sa se trezeasca cu drag in fiecare zi pentru a se apuca de treaba. Alege un loc de munca pe care sa il iubesti si nu va trebui sa lucrezi nicio zi din viata ta. spune un citat din Confucius si are mare dreptate. Atata vreme cat faci ceea ce iti place, nici nu iti vei da seama ca muncesti.

  • Esti mai eficient in munca

Din simplu motiv ca munca ta nu mai trebuie verificata si aprobata de nimeni, lucru care poate consuma destul de mult timp. In propria ta firma, stii de la bun inceput ce este de facut si care este cea mai scurta cale pentru a obtine acel lucru.

  • Ai mandria de a avea propria afacere

Dincolo de toate avantajele de mai sus, a-ti infiinta firma poate fi un vis indeplinit. Cand eforturile depuse sunt concretizate intr-o organizatie care se dezvolta pas cu pas, constientizezi beneficiul de a fi avut curajul sa incepi o afacere pe cont propriu. Fiecare etapa prin care firma ta creste este un motiv de bucurie. Mai mult decat atat, le poti insufla copiilor atasamentul fata de afacere, iar acestia vor putea continua la randul lor dezvoltarea ei. Vei avea ocazia sa te bucuri ca lasi in urma o mostenire profitabila, dar si o metoda prin care sa unesti familia intr-o echipa fericita.

 

Fa acum primul pas pentru infiintarea firmei tale: Contacteaza-ne!

0760 459 057